Serverar: 4 portioner
En god rätt som blir godare ju längre den får stå och dra.
Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt. Lägg i en smord form. Låt stå i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Blanda senapen, soyan, créme fraichen, grädden och mald grönpeppar i en kastrull. Låt såsen sjuda men inte koka. När kycklingen är klar i ugnen, häll av vätskan som blir och häll sedan över såsen över filéerna. Låt det stå och dra ett par timmar (ju länge den får stå ju mörare blir kycklingen). Sätt sedan in formen i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Servera med pressad potatis och sallad.
Hej. Jag har provat din "kycklingfilé i grönpepparsås", den var skitgod. Lägger in några bilder, hoppas du inte har något emot det? Mvh evaldo
Jag hade örtstekt ugnspotatis till och sen gjorde jag rätten på spisen istället för i ugnen det gick bra det också.
Helt ok, lite lite smak för min del men det är ju bara att ösa på mer kryddor :)