Grönpepparsås

Ingredienser

  • 1 msk krossad grönpeppar
  • 1 tsk finhackade gröna oliver
  • 1 tsk dijon senap
  • 1 msk finhackad charlottenlök
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk smör
  • 1 krm salt
  • 6 dl grädde
  • 1 msk cognac
  • Instruktioner

    Fräs oliverna, dijonen, grönpepparkornen och löken i smör. Slå på en msk cognac och flambera. Häll över ca 6 dl grädde. Häll i kalvfonden låt koka ihop på låg värme smaka av och salta

    Liknande recept

    3.8
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    vanillalover 22 november 2008

    Mycket god sås! Redde den dock lite med Ideal-mjöl för att få den tjockare /Marie

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben