Grönsaksfrittata

Serverar: 2 portioner

Tid: 25 minuter

Gi-recept 1,2 GB Nyttigt och mättande.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 1/2 dl champinjoner
  • 2 1/2 dl färsk spenat
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 msk smör
  • 30 gram riven hårdost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Vispa äggen lätt i en skål. Skiva champinjoner och stek i smör eller olja någon minut i en stekpanna. Tillsätt spenaten och stek ytterligare någon minut. Smaka av med salt och peppar.
    3. Smöra en ungsfast form och lägg i grönsaksblandningen. Häll över äggen och strö på den rivna osten. Grädda i ugnen i ca 20 minuter eller tills frittatan har fått färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben