Grönsaksfrittata med skinka á la viktväktarna

Serverar: 1 portioner

6 poäng portionen

Ingredienser

  • 1 schalottenlök
  • ½ rödlök
  • 1 paprika
  • 50 g skinka
  • 5 minimajs
  • 2 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk flytande margarin
  • 1 dl bladspenat, färsk el fryst urkramad
  • Servering
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Strimla löken, paprikan och skinkan. Dela majsen i mindre bitar. Blanda samman äggen, salta och peppra.
    2. Hetta upp margarinet i en stekpanna, stek skinkan och alla grönsakerna inklusive bladspenaten lätt. Häll över äggsmeten och stek på svag värme till frittatan har stelnat.
    3. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben