Grönsaksomelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb & trevlig rätt att variera sej med, bra för vegetarianer. Frukost eller lunch, välj själv!!

Ingredienser

  • 8 ägg
  • 2 röda paprikor
  • 2 gula paprikor
  • 4 charlottenlök
  • 1 knippe gräslök
  • 4 purjolökar
  • 8 msk mjölk
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tvätta & strimla paprikorna. Tvätta & blasta av purjon, skär i skivor. Tvätt & finhacka gräslöken & scharlottenlöken. Vispa äggen med mjölken, inte så länge. Salta & peppra. Blanda i Purjo, paprika 6 scharlottenlöken i äggsmeten. Stek i smör i en stor stekpanna, servera genast! Garnera med gräslök & vips, klart!!
    2. Lycka till!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben