Grönsakspannkaka

En stark god pannkaka med wokgrönsaker i. En annorlunda kombination som gör den otroligt god!

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 5 ägg
  • 1 påse felix wok classic grönsaker, 500 g
  • 200 g bladspenat
  • 3 msk sweet chili thai sauce
  • Instruktioner

    1. Börja med att steka wokgrönsakerna tillsammans med sweet chili saucen. Lägg sedan ut det i en smort och bröad långpanna. Lägg bladspenaten över.
    2. Blanda sedan pannkakssmeten. Rör samman mjölk , ägg och salt i en bunke. Vispa ner vetemjölen i omgångar så att det blir lättare att vispa bort klumpar, häll smeten över grönsakerna och grädda pannkakan i mitten av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter, tills pannkakan blivit luftig och fått en gyllenbrun färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben