Grönsakssoppa

Gott i höstmörkret Vattenmängden går att minska om man inte vill koka så mycket på en gång.

Ingredienser

  • 1 stor kålrot
  • 1 påse morötter
  • 1 påse palsternackor
  • 1 liten selleri
  • 1-2 st purjolök
  • 10-15 st stora potatisar
  • 1-2 st grönsaksbujong
  • 6-7 l vatten
  • Instruktioner

    1. Skala kålrot och morötter först lägg dem i kastrullen med vatten och buljongtärning.
    2. Låt dessa få koka ca 20 min.
    3. Under tiden skala palsternacka, selleri, purjolök lägg dem i soppan.
    4. Skala potatis lägg det i en kastrull låt koka nästan färdiga i egen kastrull slå bort vattnet lägg dem i soppan.
    5. Låt koka tills allt är mjukt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Soppa för ruggiga höstdagar
    Visst är det verkligen härligt att det blivit så populärt med soppa...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben