Grov senap med kaffe och whiskey

Många sorters senap vill jag ha på julbordet

Ingredienser

  • 1 påse(ar) brunt senapsfrö ( 35 g)
  • 4 msk starkt kaffe , gärna varmt
  • 0,75 dl Colemans senap
  • 2 msk whiskey
  • 2 msk mörk sirap
  • 0,5 msk balsamvinäger
  • salt
  • Instruktioner

    Krossa senapsfröna i en mixer eller med en kanonkula. Lägg fröna i en skål och blanda med kaffet. Rör om. Blanda ner pulversenap, whiskey, sirap och vinäger. Salta. Rör ihop och låt stå över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (4)

    jozzo 19 november 2009

    låter väldigt god!! Vet du hur länga den håller??

    enali 14 december 2009

    espresso kan man ha det i?

    123kicki 26 december 2011

    Jättegod senap med lite kraftigare smak ,den var uppskattad till julskinkan Dock lite lös, men det var nog mina ögonmått det var fel på .Ska använda riktiga mått nästa gång.

    chrislind 18 december 2012

    Hur många personer är detta recept beräknat till?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben