Senap, med vitlök

Serverar: 8 portioner

Mumma som passar till bl a Renrostbiff med mandelpotatispuré

Ingredienser

  • 2 dl grovkornig skånsk senap
  • 4 msk flytande honung
  • 2 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Blanda senap, honung och pressad vitlök. Låt det gärna stå några timmar (behövs ej) för att ge mesta möjliga smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben