Gubbarnas favorit

Serverar: 4 portioner

Ärinte bara gubbarna som tycker om det här!

Ingredienser

  • 12 skivor mörkt bröd
  • 4 st kokta potatisar
  • 6 st kokta ägg
  • 1 burk ansjovisfilèer, 125 g
  • 1/2 dl finhackad gräslök
  • 1 liten rödlök
  • 1/2 dl finhackad dill
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk kapris
  • Instruktioner

    1. Hacka potatisen och 4 av äggen. Skär drygt hälften av ansjovisen i bitar.
    2. Blanda potatis, ägg och ansjovis med gräslök. rödlök, dill och gräddfil. Fördela fyllningen på brödskivorna och lägg samman dem tre och tre.
    3. Dekorera med skivat ägg, några ansjovissnurror, kapris,dill och några strimlor rödlök.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    festmaten 6 november 2008

    Till godkännare: lagt till bild

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben