Gunillas Glutenfria Frasvåfflor

Serverar: 12 portioner

De här våfflorna är godare än våfflor på vanligt mjöl

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 krm salt
  • 5 dl mjölk
  • 5-6 dl glutenfri mjölmix
  • 2 msk husk
  • 2-3 dl sockerdricka
  • ½ dl smält smör
  • Instruktioner

    Vispa i hop Ägg,Salt och Mjölk. Blanda ihop Mjölmixen med Husken och häll det i mjölkblandningen, vispa så att det inte är några klumpar. Häll sedan i Sockerdrickan och det smälta smöret, blanda ordentligt. Låt stå och svälla i 1-2 timmar med en handduk över. Grädda i våffeljärnet och servera med Sylt och Grädde. Smaklig fika.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben