Härlig jalapénosås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Jättegod till grillat.

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 äggula
  • 1 tsk fransk ljus senap
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl rapsolja
  • Ev några droppar vinäger
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk finhackad inlagd mild jalapéno, eller stark
  • Instruktioner

    Pressa vitlöken och vispa ihop den med äggula och senap. Krydda med salt och peppar. Tillsätt oljan droppvis under omrörning. Tunna ev ut med några droppar vinäger om dressingen blir för tjock. Blanda med crème frache och jalapéno. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 40 min
    16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben