Hallon med vit choklad och mandel
Lättlagad, superenkel och superdupergod!
Ingredienser
1 påse hallon - djupfrysta ca 400 g
1 rulle mandelmassa- ca 200g
2 pkt vit blockchoklad, crispig (Fazer)- obs! det blir allra allra bäst med krispig choklad
Instruktioner
- Lägg de frysta hallonen i en ugnsform
Riv över mandelmassa
Riv över rikligt med vit choklad över
- Grädda i ugn ca 20 min i ca 225 grader ( eller tills chokladen har fått fin färg - (hellre en liten aning för länge än för lite)
Servera med t ex nyvispad grädde och vaniljglass (SIA!)
- Snabb, underbar lättlagad efterrätt. Min absoluta favorit och även mina gästers. Prova detta!
Liknande recept
Kommentarer (2)
Relaterade Artiklar
Chokladprovningar
Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...
Verkar gott;)
Ok. Kan tyvärr säga mer om det. Det finns andra liknande recept som jag tycker bättre om. Kanske beror det på att jag inte hittade crispig choklad utan använde vanlig vit.