Hallon med vit choklad och mandel

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagad, superenkel och superdupergod!

Ingredienser

  • 1 påse hallon - djupfrysta ca 400 g
  • 1 rulle mandelmassa- ca 200g
  • 2 pkt vit blockchoklad, crispig (Fazer)- obs! det blir allra allra bäst med krispig choklad
  • Instruktioner

    1. Lägg de frysta hallonen i en ugnsform Riv över mandelmassa Riv över rikligt med vit choklad över
    2. Grädda i ugn ca 20 min i ca 225 grader ( eller tills chokladen har fått fin färg - (hellre en liten aning för länge än för lite) Servera med t ex nyvispad grädde och vaniljglass (SIA!)
    3. Snabb, underbar lättlagad efterrätt. Min absoluta favorit och även mina gästers. Prova detta!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Jopemaster 8 mars 2008

    Verkar gott;)

    Heisjo 11 april 2008

    Ok. Kan tyvärr säga mer om det. Det finns andra liknande recept som jag tycker bättre om. Kanske beror det på att jag inte hittade crispig choklad utan använde vanlig vit.

    Relaterade Artiklar

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben