Serverar: 1 portioner
Ser våldig god ut
Klä en rund form med avtagbar kant med bakplåtspapper eller plastfolie. Krossa kexen. Smält fettet i en kastrull och blanda med krossade kexen. Tryck ut till jämn botten. Vispa grädden. Mosa hallonen och mixa dem med socker och färskost. Vänd försiktigt ner i grädden. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i minst 5 min. Värma upp hallonsaften i en kastrull. Tag upp gelatinbladen ur vattnet och låt vattnet rinna av. Lägg i gelatinet och låt smälta på svag värme. Låt saftblandningen svalna något och häll den sedan i hallonblandningen. Rör om försiktigt så att allt blandas. Fördela denna på botten Låt tårtan stelna minst 3-4 timmar i kylen.
Super enkel att göra och verkligen jättegod
Verkligen supergod!
Kan varmt rekomenderas! Strykande åtgång när den hamnade på bordet!