Halloumi med hjortronsylt och yoghurt

Serverar: 4 portioner

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

  • 250 g halloumiost
  • 1-2 msk vetemjöl
  • 2 tsk olja
  • 2 tsk smör eller
  • Margarin
  • Sås
  • 4 msk hjortronsylt
  • 4 msk mat- eller turkisk yoghurt
  • Instruktioner

    1. Skär osten i 12 skivor. Vänd dem i mjöl så att de täcks med ett tunt skikt.
    2. Hetta upp fettet i en stekpanna och stek osten gyllenbrun på båda sidor.
    3. Blanda yoghurt och hjortronsylt och servera till halloumiosten.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sonja55 29 april 2009

    Vill bara fråga om detta äts som en förrätt eller en efterrätt / Sonja

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben