Halstrad kassler med spenat

Serverar: 4 portioner

Kassler och pasta är en god kombination!

Ingredienser

  • 500 g kassler, i strimlor
  • 4 tsk olivolja
  • 1 påse färsk spenat (150 g)
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 burk kikärter (410 g), sköljda, avrunna
  • 1 burk grillade paprikor (200 g), avrunna
  • 2-3 krm salt
  • Tillbehör
  • 4 portioner pasta, kokt
  • Instruktioner

    1. Stek kasslern i hälften av oljan i en stekpanna. Ta upp på fat och håll varmt.
    2. Fräs spenaten och vitlöksklyftan i resten av oljan. Lägg i kikärtor, paprika och kassler och låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt.
    3. Servera med pasta.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben