Kombinationen högrev och sidfläsk i dina hamburgare är en riktig fullträff. Saftiga och med fint rökig smak gör de succé på grillen!
Ingredienser
600 g mald högrev
200 g rökt sidfläsk, om du köper på bit i matbutiken är ett tips att lägga den 1 timme i frysen och sedan riva fläsket på det grövsta på rivjärnet. Köper du över disk kan du be att få det malt
Salt
Peppar
Fetaoströra
200 g fetaost
1 dl crème fraiche
½ klyfta vitlök, riven eller pressad
1 tsk honung
Salt
Nymalen svartpeppar
Picklad rödlök
1 liten rödlök
½ dl ättika
1 dl socker
1½ dl vatten
Servering
4 hamburgerbröd
Några salladsblad
Några skivor gurka
4 skivor äpple i skivor
BBQ-sås
2½ dl tomatsås, t ex Mutti
1 msk worcestershire sås
1-2 tsk rökt paprikapulver
1 vitlöksklyfta
1 msk farinsocker
Salt