Hastiga hallonbullar.
Serverar:
20 portioner
Tid:
15 minuter
Snabblagade och goda bullar.
Ingredienser
6 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 dl socker
2 tsk kardemumma
100 g smör eller margarin
1 ägg
2 dl mjölk
Ca 2 dl hallonsylt
Instruktioner
Lägg mjöl, bakpulver, socker, kardemumma i en skål. Fördela fettet i blandningen.
Tillsätt ägg och mjölk och blanda ihop till en deg. Klicka ut degen i bullformar.
Gör ett hål i varje bulle med ett mjölat finger. Lägg sylt i hålen.
Grädda i 225 grader i 10-15 minuter.
Liknande recept
Hallonbullar
5
80
Hastig korvwok
10 min
1
Smöriga hallonbullar
2 h
24
Hallonbulle med saffran och färskost
40
Pilgrimsmusslor i vitvinsås
2.7
1
Spagetti Carbonara
4.1
4
5
Kycklingwok
3
Fruktsmoothie med ananas, kiwi och vattenmelon
2
2-3
2
Kycklingpasta med feta och pesto
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!