Hastiga hallonbullar.

Serverar: 20 portioner

Tid: 15 minuter

Snabblagade och goda bullar.

Ingredienser

  • 6 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 dl socker
  • 2 tsk kardemumma
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 ägg
  • 2 dl mjölk
  • Ca 2 dl hallonsylt
  • Instruktioner

    1. Lägg mjöl, bakpulver, socker, kardemumma i en skål. Fördela fettet i blandningen.
    2. Tillsätt ägg och mjölk och blanda ihop till en deg. Klicka ut degen i bullformar.
    3. Gör ett hål i varje bulle med ett mjölat finger. Lägg sylt i hålen.
    4. Grädda i 225 grader i 10-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben