Havets gula hemlighet

Serverar: 8 portioner

Ingredienser

  • 100 g burkchampinjoner
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 3 morötter
  • ev 4 jordärtskockor
  • 2 gul lök
  • 4 potatisar
  • 1 liter fiskbuljong
  • salt
  • 1 tsk timjan
  • 1 paket saffran
  • 400 g torskfile
  • ½ burk krossade tomater
  • 1 burk sparris
  • 3 dl grädde
  • 2 msk mjöl
  • 200 g räkor
  • Instruktioner

    Finstrimla champinjonerna, paprikan, morötterna, jordärtskockorna, löken och potatisen....fräs i lite olja Späd med buljongen, tillsätt kryddorna och koka på svag värme i 20 min. (Hit kan soppan förberedas.) Tillsätt fisken och tomaterna, koka ytterligare i 10 min gör en toppredning med grädden, koka i 2 min, tillsätt räkorna... smaklig spis

    Liknande recept

    4.6
    30-35
    66

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben