Havrekakor

Serverar: 30 portioner

Busenkla att göra. De blir stora, rejäla och härligt spröda.

Ingredienser

  • 200 g margarin
  • 1½ dl strösocker
  • 6 dl havregryn
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. 1. Rör ihop margarin och socker i en skål,
    2. 2. Blanda ihop de övriga ingredienserna i en egen skål och blanda sedan ner dem i margarinsmeten.
    3. 3. Forma kulor av smeten och platta till dem.
    4. 4. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 12 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    dahann 25 februari 2008

    Var verkligen busenkla. Jag var så lat så jag dessutom gjorde dem dubbelt så stora och delade efter gräddning.

    redd 14 september 2008

    Väldigt enkla och goda och känns nyttiga med allt havregryn. Skall prova med mindre bakpulver då. Hade dessutom i 4tsk vaniljsocker =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben