Havrekakor med röd sylt

Serverar: 40 portioner

Dessa kan jag rekommendera. Snabba att göra.

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl havregryn
  • 2 dl kokos
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl röd sylt
  • Instruktioner

    1. Rör smör och socker poröst. Vänd ner havregryn och kokos i smeten.
    2. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt och blanda snabbt samman till en deg. Rulla degen i längder och skär små bitar som rullas till kulor.
    3. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och gör fördjupningar i varje kaka. Skeda lite sylt i varje.
    4. Grädda kakorna i 190-200 grader 10-12 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben