Börja med såsen. Smält smöret i en kastrull. Fräs löken på svag värme utan att ta färg. Lägg i grönpepparen och fräs ytterligare ett par minuter. Tillsätt senap och späd med med buljong och grädde. Låt såsen koka ihop under omrörning. Smaka av med salt och vitpeppar
Putsa köttet. Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i den hela filén och stek den runt om 10-15 minuter. Salta och peppra.
Skär filén i ganska tjocka skivor på snedden och lägg upp på varmt serveringsfat. Skeda över liter av den varma såsen.
Underbart gott!! Jag gjorde dubbelt utav såsen och redde av med lite maïzena.
Såsen var sååå god. Hade hasselbackspotatis till som du föreslog.
Det här kommer jag att göra om. Full pott!!
Tack för receptet.
Mvh Disen
Salmunna12 november 2010
Jättegod sås! Jag gjorde denna rätt med oxfilé istället för fläskfilé och det är också
att rekommendera.
Maria
Underbart gott!! Jag gjorde dubbelt utav såsen och redde av med lite maïzena. Såsen var sååå god. Hade hasselbackspotatis till som du föreslog. Det här kommer jag att göra om. Full pott!! Tack för receptet. Mvh Disen
Jättegod sås! Jag gjorde denna rätt med oxfilé istället för fläskfilé och det är också att rekommendera. Maria