Hemgjord remouladesås

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 10 minuter

Enkel, men god, remouladesås

Ingredienser

  • 2 dl ekologisk crème fraiche 34%
  • ½-1 msk majonnäs
  • 3 tsk dijonsenap
  • 25-50 g inlagd vildgurka (eller motsvarande mängd smörgåsgurka)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka gurkan i mindre bitar. Blanda sedan alla ingredienser i en skål såsen skall serveras ur. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    jimboz 27 augusti 2009

    Tack för receptet , inte för jag tänker springa omkring och leta efter vilda gurkor så jag tar alternativ 2 på gurkburken istället :)

    sussisus 28 augusti 2009

    Inlagd vildgurka finns att köpa annars, på ÖoB bland annat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben