Hemgjord tacosås

Serverar: 2-4 portioner

Mycket god och väldigt uppskattad sås, som inte innehåller alla de tillsatser som andra köpta såser har. Tillsätt gärna vitlök, eller cayennepeppar för lite mer smak.

Ingredienser

  • 1 röd chili
  • 1 tsk olivolja
  • 2 msk mango chutney Bombay Club
  • 3 msk tomatpure
  • 1 msk tacokrydda
  • 1 köttbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • Instruktioner

    Finhacka chilin och fräs i olivoljan i en liten kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna efter ca 1 min och låt koka i 5 min. Låt svalna innan servering. Servera till Mexikanska rätter, tacos, fajitas, burritos osv.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    claessonfardvall 7 januari 2011

    Hmmm.... innehåller inte köttbuljongtärningen och tacokryddan några tillsatser?? /Magnus

    Ulrika91 7 januari 2011

    Jo det gör dom, men du kan själv kontrollera det. Det blir inte lika många tillsatser som köpt ändå. Och du kan välja buljong utan tillsatser och göra egen tacokrydda.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben