Het korvgryta med couscous

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Var varsam med kajennpepparn, var och en kan krydda sin portion om ni har olika önskemål kring middagsbordet.

Ingredienser

  • 3 dl couscous
  • 1 msk smör
  • 3 msk olivolja
  • 500 g falukorv, i bitar
  • 1 strimlad gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk tomatpuré
  • 400 g krossade tomater
  • 1 msk socker eller honung
  • 1 msk grönsaksbuljongtärning
  • ½ tsk kajennpeppar
  • 3 dl vatten
  • 1 grovt riven morot
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka couscous enligt anvisningen på förpackningen. Vänd i en klick smör när den är klar. Hetta upp olja i en kastrull eller traktörpanna och stek falukorv, lök, vitlök och tomatpuré cirka 3 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och koka ytterligare 10 minuter.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben