Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Snabbt och enkelt. Det som tar tid är att skala räkorna. Resten går på ca 15 min.
Skala räkorna. Koka upp vatten, buljong, lite salt och oljan. Dra av från plattan och häll i couscous. Hacka vitlöken och fräs den i olja. Häll på de frysta wokgrönsakerna och woka tills de är nästan klara. Blanda i tomatpurén och sockret (socker kan uteslutas). Salta och peppra. Blanda i couscous och smaka av med tabasco och pepparrot. Lägg i räkorna.
Hej! Vad är det för typ av buljongtärning man ska använda? Grönsaksbuljong?
Jag använder grönsaksbuljong.
Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hej Hur mycket tobasco respektive pepparrot ska man använda??
Hej Juja, jag går på känn. Det beror ju på hur stark mat du gillar, men jag brukar ha ca 5-10 droppar tabasco och ca 1 msk pepparrot.
Tak för svaret och ber om ursäkt att det blev ett o samma inlägg flera gånger. P.s. Utmärkt recept