Kyckling med couscous, vita bönor och wokgrönsaker

Serverar: 2 portioner

Tid: 35 minuter

Couscous med kyckling passar bra ihop wokade grönsaker.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 burk krossade tomater
  • 3-4 dl vita kokta vita bönor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 lagerblad
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • ½ tsk socker
  • ½ tsk timjan
  • olivolja
  • Instruktioner

    Blanda tomatkrosset med pressade vitlöksklyftor. Skär kycklingfiléerna i portionsbitar och bryn dem i olja i en stekpanna, salta och peppra. Lägg dem åt sidan. Häll i tomatsåsen i pannan, tillsätt lagerblad, socker, timjan och salt och låt puttra under lock ca 10-15 minuter. Lägg kycklingbitarna i tomatsåsen och låt småkoka på svag värme ca 10 minuter. Tillsätt bölnorna och rör om. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen och blanda dem med wokade grönsaker. Servera kyckling och bönor till couscous och wokgrönsakerna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben