Hi-Hat cupcakes

Serverar: 12 portioner

Gör som i usa baka dessa söta cupcakes!!vem kan motstå dessa skönheter!!mums!!Detta är amerikanskt recept. det tar lite tid.

Ingredienser

  • 0,9 dl hackad choklad gärna en mörk
  • 2,4 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 1 dl smör el margarin
  • 3 dl socker
  • 2 st stora ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl creme fraiche
  • frosting / glasyr
  • 4,2 dl socker
  • 3 st stora ägg / vitan
  • 1 tsk bikarbonat
  • chokladen som man doppar el ringlar över i slutet
  • 5 dl hackad choklad
  • 3 msk vegetabilisk olja tex rapsolja
  • Instruktioner

    1. sätt ugnen på 175°c.blanda vetemjöl,bakpulver,bikarbonat och salt i en skål.I en annan skål blanda i smör och socker med elvisp tills det blir just o fluffigt.häll i ett ägg i taget.Ta sedan vaniljsockret,creme fraichen. 2. Häll i 1,2 dl vatten.Blanda i de torra ingredienserna.Sätt muffinsformana i ett muffinsbläck så de blir höga eller formas med en stöd kant.In i ugnen ungefär 20 minuter. 3. 4. Förbered frostingen.Skålen som du använder måste tåla ånga, för det behövs en gryta med kokande vatten och en skål som passar så den inte sjunker i grytan. 5. blanda äggvitor,socker och bikarbonat.Använd elvisp ungefär 1 minut.Sätt sedan skålen över sjudande vattenbad och vispa ungefär 12 minuter eller tills ett fast skum. 6. ta bort skålen och häll i vaniljsockret och vispa lite till.Spritsa på frostingen med en sprits.Använd en stor spritspåse.sätt dem i kylen en stund så att skummet stelnar eller känns fastare. 7. Förbered doppchokladen och doppa muffinsen försiktigt och snabbt så det inte lossnar.kyl!!Färdigt att ätas

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben