Högrevsgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar

Enkel och gott! Sköter sig själv mesta tiden som alla grytor.

Ingredienser

  • c:a 800 gram högrev
  • 1 dl vatten
  • 2 dl grädde
  • 1 brk kantareller eller annan smakrik svamp
  • Kinesisk soya
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Tärna högreven och lägg i fryspåse med soya som marinad i 1/2 timme. Häll av soyan i en kopp och bryn högreven i en gryta. Häll tillbaka soyan och 1 dl vatten. Peppra. Låt småkoka under lock 45 min. Tillsätt grädden och svampen. Låt småkoka 15 min. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    5
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (2)

    pion8171 21 september 2009

    kanon god gryta! den kan jag verkligen rekommendera!

    qalle 18 maj 2010

    Lättlagad och med god svampig smak

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben