Honungs och yoghurtglass
Serverar:
4 portioner
En fantastiskt enkel honungsglass.
Ingredienser
2 äggulor
0,5 dl flytande honung
1 dl vaniljvisp
2 dl turkisk yoghurt
Till servering
4 physalis
1 krm kanel
Instruktioner
Vispa äggulor och honung i en skål. Vispa vaniljvispen så att den är som vispad grädde. Blanda försiktigt ner vaniljvispen och yoghurt i äggsmeten.
Ställ i en väl plastad skål i frysen minst 4 timmar. Servera glassen i små glas med physalis på toppen. Pudra över kanel.
Liknande recept
Grillad laxfjäril med honung och citron och sås
4.3
4 h 30 min
4
2
Lax med soja och honung
1
4
Bröd med havregryn och honung
4.4
1
10
Rostad småpotatis med gräslök och honung
4.5
45 min
4
1
Päronmarmelad med honung
5
5
Honungs och pepparbiff
5
30 min
4
1
Yoghurtglass med granatäpple och hallon
6
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter
4.9
8
8
Revbensspjäll med honung och apelsin
5
2 h
4-5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!