Honungsmarinerade revben

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1,2 kg revben
  • Marinad
  • 3 msk honung
  • 2 msk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1/2 msk matolja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk ingefära
  • Instruktioner

    Pensla revbenen med marinaden. Låt köttet marineras i några timmar. Stek i ugnen 175 grader i ca 1 1/2 timme. Lägg revbenen med köttsidan ner i en braspanna. Vänd efter 30 min. Ös ofta. Späd med vatten om det behövs.

    Liknande recept

    5
    3 d 1 h 30 min
    3

    Kommentarer (1)

    Quineem 13 januari 2009

    Jag använde kamben istället för revben. Blev jättegott. hade majskolv till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben