Indonesisk gryta

Serverar: 3-4 portioner

En spännande rätt för dig som vågar.

Ingredienser

  • 500 g bogfläsk
  • ½ dl soja
  • 1½ dl äppeljuice
  • 1 purjolök
  • 2 tsk röd curry
  • ½ tsk koriander
  • ½ tsk tabasco
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk vinäger
  • 1 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    Blanda soja, äppeljuice, strimlad purjolök, curry, koriander, tabasco, krossade vitlöksklyftor och vinäger. Skär köttet i strimlor, lägg dem i marinaden och låt stå kallt i 2 timmar. Lägg över allt i en stekpanna. Strö över mjölet och rör om. Sjud under lock på svag värme i 15-20 minuter. Servera med jasminris.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 45 min
    6-8
    15

    Kommentarer (1)

    Jatta1 19 september 2010

    Bogkött ??? Från vilket sorts djur kalv, oxe eller gris

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben