Indonesisk kycklinggratäng

Serverar: 4 portioner

Enkelt och väldigt gott.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 grön paprika
  • 3 dl mellangrädde
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1-2 tsk curry
  • 1-1 ½ tsk sambal oelek
  • 1 dl mango chutney
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Dela kycklingen i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg kycklingbitar och paprika i en ugnsfast form.
    3. Vispa grädden till löst skum. Rör i vitlök, curry, sambal oelek och chutney. Häll detta över kycklingen.
    4. Gratinera ca 20 minuter tills rätten fått fin färg.
    5. Servera med ris eller pasta och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben