Serverar: 1-4 portioner
Kyckling är alltid gott.
Pilla kycklingen i mindre bitar och lägg dem i en ugnssäker form. Skiva bananen över kycklingen och till sist hackar du paprikan och strör över alltihop. Vispa grädden tillsammans med sambal oelek, curry, vitlök och mango chutney. Bred smeten över gratängen. Gratinera i 2250C i c:a 20-25 minuter. Servera med jasminris och melonsallad (bedövar lite av den starka smaken).
Festmåltid som passar bra med tagliatelle också//Thomas
Denna rätt var super. Jag gjorde om den lite och gjorde den med kycklingfilé istället och la dit lite ananas oxå. Alla tyckte den var suverän och det var nog 4-5 pers som ville ha ditt recept. mvh linda
Den här gratängen är verkligen en av mina favoriter, har lagat den i många år och den är lika god varje gång.
Supergott!! Har gjort denna rätt flera ggr i lite olika varianter, lite mindre sambal när barnen ska äta och lite mer när det bara är vuxna...=) Gör man enligt receptet så blir det starkt.