Indonesisk kycklinggratäng

Serverar: 4 portioner

Snabbt och enkel mat till "fredagsmyset "eller "lördagsgott ".

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 stor grön paprika
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 1-2 tsk curry
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl Mango Chutney
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela kycklingen i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg kycklingbitarna och paprikan i en ugnssäker form.
    2. Vispa grädden till ett löst skum. Rör i vitlök, curry, sambal oelek och mangochutney. Häll i grädden över kycklingen.
    3. Grädda i ca 20 minuter tills rätten fått fin färg. Servera med pasta eller ris och grönsallad. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben