Ingrids kyckling med rosmarin

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En kryddigt god bjudrätt, med mycket smak av rosmarin och fransk senap.

Ingredienser

  • 1 kyckling i delar
  • 10 schalottenlökar
  • Färsk rosmarin ,går att ta torkad rosmarin efter smak
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Vitlökspulver efter smak
  • 1 msk kinesisk soya
  • 3 msk fransk senap
  • 2 dl crème fraiche
  • 140 g bacon
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    Dela kycklingen i lagom stora bitar. Stek dem runt om i smör i en gryta. Krydda rikligt med rosmarin, vitlökspulver och svartpeppar. Salta lite. Skala lökarna och dela dem på mitten. Lägg i löken i grytan och låt den bli gyllengul. Häll ner crème fraiche och klicka i senapen. Rör om. Stänk i kinesisk soya. Låt grytan puttra tills kycklingen är genomstekt , ca 30 minuter. Knaperstek baconet och klipp det i småbitar och strö över. Servera med ett luftigt ris och en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben