Isberg

Serverar: 1 portioner

Longdrink, Gindrink

Ingredienser

  • 4 cl gin
  • 1 dl tonic
  • 2 cl persikolikör
  • 1 dl blodgrapefruktjuice
  • 1 skiva(or) grapefrukt
  • Instruktioner

    1. Blanda gin och tonic, respektive likör och juice i två separata plastglas. Ställ i frysen och låt stå i minst två timmar.
    2. Tag fram de frysta drinkarna. Välj ett valfritt glas, gärna ett grogglas.
    3. Dela isen och stapla bitarna på varandra i glaset.
    4. Börja med juicedrinken så skiktar sig färgerna lite längre.
    5. Servera med sugrör alternativt sked, eller båda. Garnera med en grapefruktklyfta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben