Isberg
Serverar:
1 portioner
Longdrink, Gindrink
Ingredienser
4 cl gin
1 dl tonic
2 cl persikolikör
1 dl blodgrapefruktjuice
1 skiva(or) grapefrukt
Instruktioner
Blanda gin och tonic, respektive likör och juice i två separata plastglas. Ställ i frysen och låt stå i minst två timmar.
Tag fram de frysta drinkarna. Välj ett valfritt glas, gärna ett grogglas.
Dela isen och stapla bitarna på varandra i glaset.
Börja med juicedrinken så skiktar sig färgerna lite längre.
Servera med sugrör alternativt sked, eller båda. Garnera med en grapefruktklyfta.
Liknande recept
Grekisk minibaguette
4
Grillad Lax med spännande potatissallad
4.4
25 min
4
2
Smörgåstårta á la familjen
4.9
10
17
Grönsakssallad med ägg och ansjovis
20 min
6
Långstekt fläskkarré (Pulled pork)
3.7
4-6
3
Thai Omelett
30 min
2
King Size Crisp Sallad with Spicy Ceasar dressing & Chicken
30 min
4
Färska vårrullar
5
10
Lab Kai (Kyckling färsk sallad)
30 min
2
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!