Detta är den helt ideala förrätt man kan tänka sig. Den är snabb att göra och upplevs av alla gäster, som en frisk fläkt och är mycket omtyckt.
Ingredienser
½ salladshuvud, isbergs
1 morot
1 rödlök
½ paprika, röd
10 tomater, körsbärstyp
4 champinjoner
100 g sparris
6 ansjovisfiléer
3 ägg
75 g ishavssallad
Instruktioner
Koka och skala äggen.
Skölj alla grönsakerna väl. Dela isbergssalladen i lagom bitar. Skala moroten och riv denna.
Hacka och strimla paprika och rödlök. Dela tomaterna. Skiva champinjonerna.
Blanda alla grönsakerna och fördela på ett stort fat.
Lägg ut sparrisen ovanpå och dela in i sex avdelningar
Halvera äggen och lägg en halva i varje avdelning med en ansjovisfilé över.
Lägg ut ishavssalladen i mitten och dekorera med tomaterna runt om.