Italieninspirerad potatissallad

Serverar: 10 portioner

Tid: 1 timme

En god sommarsallad utan majonnäs

Ingredienser

  • 2 kg färskpotatis
  • 1 purjolök
  • 1 gurka
  • 2 röda paprikor
  • 2 knippen rädisor
  • 1 dl hackad persilja
  • Dressing
  • 3/4 dl vitvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 2 msk osötad senap
  • 1/5 dl hackade örter t.ex rosmarin, basilika, oregano
  • 2 dl olja
  • 3/4 dl vatten
  • Instruktioner

    Potatisen kokas och får svalna. Dressingen blandas och hälls över den kalla, tärnade potatisen. Täcks över och förvaras i kylen till nästa dag. Blanda i de ansade och skurna grönsakerna och klipp över persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben