Jordgubb- och melonsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott till grillat

Ingredienser

  • 1 l färska jordgubbar
  • 1/4 vattenmelon
  • 1/2 påse ruccola
  • 1 pkt fetaost (hel bit)
  • Flingsalt
  • Svartpeppar från kvarn
  • God olivolja
  • Instruktioner

    1. Skölj ruccolan vid behov och låt rinna av väl. Lägg sedan upp den på ett fat.
    2. Skär vattenmelonen i stora kuber och lägg på fatet med ruccola.
    3. Rensa och skölj jordgubbarna. Halvera dessa och lägg sedan på salladsfatet. Hantera varsamt så att melon och jordgubbar håller sig fräscha. Smula över fetaosten i stora bitar.
    4. Ringla över en god olivolja och krydda med nymald svartpeppar och flingsalt. Servera genast som tillbehör till grillat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben