Grillad rostas med melonsallad

Serverar: 4 portioner

En god köttbit och en sallad med bl.a. galiamelon, blodgrapefrukt, slanggurka och rödlök.

Ingredienser

  • 800 g rostas
  • Salt
  • Peppar
  • Melonsallad
  • 2 blodgrapefrukter
  • ½ galiamelon
  • 1 slanggurka
  • 5 dl blandad sallad
  • ½ rödlök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 40 g ruccola
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Krydda köttet med salt och peppar.
    2. Filéa grapefrukten, skär melonköttet och gurkan i bitar. Blanda med salladen och tunt skuren rödlök. Krydda med vinägern, oljan, salt och peppar.
    3. Mixa ruccolan med crème fraichen och smaksätt med salt och peppar.
    4. Grilla eller stek köttet ca 2 minuter på var sida eller längre om man vill ha det mer välstekt och servera med den läskande salladen och ruccolasåsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben