Melonsallad med biskvikräm

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En läskande efterrätt, som jag komponerade när jag köpt för många meloner. Använd den sort som du tycker om eller blanda flera olika sorter.

Ingredienser

  • 1 melon ca 800 g
  • 40 vindruvor kärnfria
  • 1 dl limoncelli
  • 4 kvistar citronmeliss
  • Kräm
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl mandelbiskvier
  • Instruktioner

    Skala melonen, tag bort kärnorna och skär köttet i tärningar. Halvera vindruvorna. Fördela i efterrättsskålar och häll över likören. Krossa mandelbiskvierna och blanda med crème fraichen. Klicka över salladen och dekorera med en citronmelisskvist.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dixiesmatte 17 augusti 2013

    En mycket omtyckt efterrätt, fräsch o jätte god

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben