Jordgubbs- och rabarbersoppa
Serverar:
4 portioner
Gott en underbar sommardag :)
Ingredienser
3 dl rabarber i små bitar
5 dl vatten
¾ -1 dl strösocker
1 kanelstång
½ liter jordgubbar
Instruktioner
Lägg rabarber, vatten, socker och kanelstången i en kastrull. Koka upp och låt koka i 5 minuter.
Mixa jordgubbarna till ett slätt mos. Vispa ner jordgubbsmoset i rabarbersoppan och kyl sedan. Plocka upp kanelstången och servera soppan som den är.
Liknande recept
Rabarbersoppa
4
Jordgubbs- & hallonbrownies
20
Jordgubbs- och hallonsmoothie
10 min
2-4
1
Jordgubbs- & vattenmelonmilkshake
4
10 min
2
2
Jordgubbs- och limedrink
1
2
Jordgubbs- och rabarberpaj
30 min
6
Jordgubbs-, kardemumma-, och valnötskaka
40 min
8-12
Isad rabarbersoppa
4
Jordgubbs- och persikosmoothie
5 min
1-2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!