Jordgubbs- och rabarberpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart god paj med knäckigt täcke!

Ingredienser

  • 2 dl vetemjöl
  • 200 g smör
  • 2 dl socker
  • 1 dl havregryn
  • 1 krm kanel
  • 50 g hackad mandel
  • 300 g jordgubbar
  • 500 g rabarber
  • Vaniljglass
  • Instruktioner

    Deg: Blanda ihop vetemjöl, smör, socker, havregryn, kanel och hackad mandel. Kör i en matberedare. Lägg skalad, skivad rabarber och skivade jordgubbar i smord pajform. Kavla ut degen och lägg den ovanpå. Placera i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 min. Servera tillsammans med vaniljglass.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben