Mycket god och enkel göra.
Ingredienser
5-6 rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl strösocker
Pajdeg
3/4 dl strösocker
225 g margarin
3 dl vetemjöl
3 dl havregryn
Att servera till
Vaniljsås eller vaniljglass
Instruktioner
- Skölj, skala och skär rabarbern i små bitar. Lägg dem i smord ugnssäker form. Blanda socker med potatismjöl och strö det över rabarbern.
Smält margarinet. Rör ner mjöl, socker och havregryn. Tryck ut degen över rabarbern.
Ställ in i ugn 225 grader ca 20 minuter. Ska vara gyllenbrun när den är klar - Inte för mörk.
- LYCKA TILL!!!
Liknande recept
Kommentarer (8)
Relaterade Artiklar
Rabarbertid
Här i södra Sverige är det dags att skörda de första rabarberna nu. I...
Matklubben Blogg 2007-10-02
Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...
Hej Rabarberpajen är jätte god. Jag tar i kanel och vanijsocker i min Mvh Anki
Hej Rabarberpajen var jättegod, en klar femma av alla som smakat den. Är lätt att göra vilket också är bra. Hälsningar ritaj
Jättemumsig paj! :D Enkel att göra och kalasgod - alla som ätit den har gillat den!
Super god paj..hela familjen älskade den....
Denna blev kanon god och ja fick mycke beröm av jobbar kompisarna så helt klart en femma (synd att man inte kan ge högre poäng) Mvh Lena
Suverän paj! Skickade just ut maken att hämta in mer rabarber att frysa in så vi kan baka denna goda paj vid betydligt fler tillfällen!
Den bästa rabarberpajen jag ätit.Dom jag bjudit på denna paj vill alla ha receptet. Högsta betyg från skåne.
Å så god din rabarberpaj var har gjort den idag. Enkel och lättsamm att göra. Håller med de andra om poängen. Tack för receptet