Jordgubbs- och vaniljcupcakes

Serverar: 30 portioner

Tid: 30 minuter

Översatt från sidan www.taste.com.au

Ingredienser

  • Cupcakes
  • 2/3 dl bordsmargarin
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl strösocker
  • 1½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3/4 dl kallt vatten
  • 1 ägg
  • Glasyr
  • 2/3 dl bordsmargarin
  • 2½ dl florsocker
  • 1 tsk jordgubbs essence eller stark jordgubbssaft
  • Lite röd karamellfärg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda margarin, vaniljsocker, socker, mjöl, ägg och vatten i en mixer. Mixa på låg fart i en minut. Öka farten och mixa ytterligare 4 minuter eller till smeten har tjocknat. Häll upp i muffinsformar och grädda i ca 15 minuter
    2. Blanda ingredienserna till glasyren tills den är lätt och fluffig. Häll glasyren i en sprits och spritsa på cupcakesen. Dekorera med strössel.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    jojji 17 mars 2011

    Underbara muffins! Jag brukar alltid misslyckas med muffins men de här blir alltid bra. Tycker de är extra goda efter att de fått stå i kylen ett tag. De är väldigt uppskattade av både mig och min pojkvän, gör dessa säkert en gång i veckan :)

    chiro2006 23 juli 2012

    Jag älskar dom här cupcakesen men brukar alltid göra extra med glassyr så att man kan göra snygga toppar<33

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben