Serverar: 12 portioner
Jag funderade länge innan jag bestämde mig för vilka cupcakes jag skulle baka och inspirera er med först. Jag fastnade till slut för mina tre favoriter: vanilj, hallon och rosa. Exakt så här vill jag ha min cupcake.
Cupcakes: Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör och mjölk. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i muffinssmeten. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna med smeten till hälften. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills dina muffins är är gyllenbruna och "torra" inuti. Fyllning: Tina hallonen om det är frusna och mosa dem med en gaffel innan du blandar dem med marsanpulvret. Gräv ett hål i dina cupcakes och fyll med hallonröran. Täck för hålet i cupcaken igen. Frosting: Låt smöret bli rumsvarmt. Blanda alla ingredienser i en skål och vispa ordentligt till frostingen blir len och slät. Fyll en sprits eller dekorera med en spatel. Dekorera sedan på valfritt sätt.