Jordnötsblondies med mjölkchoklad
Serverar:
20 portioner
Tid:
50 minuter
Supergoda kakor som tar slut fort!
Ingredienser
1 dl jordnötssmör, crunchy
6 msk (90 gram) osaltat smör, rumsvarmt
1½ dl ljust muscovadosocker eller råsocker
0.75 dl strösocker
0.25 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 stora ägg
1 tsk vaniljsocker
2½ dl mjöl
85 g choklad, grovhackad
Instruktioner
Ställ upp former på en plåt.
Vispa ihop jordnötssmör och smör med elvisp. Tillsätt muscovadosocker, socker, salt, bakpulver och vispa väl.
Häll i ett ägg i taget, medan du fortsätter vispa, därefter vaniljsockret. Blanda i mjölet på lägsta möjliga hastighet. Rör ned den hackade chokladen.
Klicka ut smeten i formerna.
Grädda i 175 grader, i ca 30 minuter. Testa med sticka. Låt svalna på galler.
Liknande recept
Halloncheesecake med vit- och mjölkchoklad
10
Créme brûlée med mjölkchoklad
5
4-6
1
Kladdkaka med mjölkchoklad
5
1
Varm mjölkchoklad med kardemumma, grädde och mini marshmallows
1
4-5
Chokladmuffins med Bailey`s
4.5
45 min
6
1
Björnbärsfryffel
5
30
1
Marabou muffins med fudgeglasyr med nonstop
2.5
12
2
Bananåkokospaj
1 h 10 min
8-10
Fruntimmersveckan, Johanna – Mjölkchoklad- och kokostårta
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!