Julglögg

Jag har fått detta recept för många år sedan och har gjort det ett flertal gånger, det blir jättegott. Låt bilen stå efter intag - glöggen blir ganska stark. Obs! Den är om möjligt ännu godare nästa jul,så spara det som blir över.

Ingredienser

  • 6l svagdricka
  • 50g jäst
  • 2 ½ kg socker
  • 5 skalade skivade potatisar
  • 1 bit ingefära
  • 1 påse kardemummakärnor
  • 3 påsar hela kryddnejlikor
  • 500g russin
  • Instruktioner

    Blanda allt i en spann. Lägg över folie (ej lock) Låt stå i 3 veckor,rör om varje dag. Rumstemperatur går bra. Sila och slå på flaskor.

    Liknande recept

    4.5
    2 d
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Bästa glöggtilltuggen!
    Nu är det dags för glögg igen. Matklubben har samanställt några goda t...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben