Julias snickers

Serverar: 8 portioner

Julias snickers

Ingredienser

  • 1 dl socker
  • 340 g jordnötssmör med bitar
  • 2 dl sirap
  • 1 dl kokos
  • 1 l rice crispies
  • 200 g blockchoklad
  • Instruktioner

    1. Sockret, jordnötssmöret och sirapen kokas på svag värme under omrörning i cirka fem minuter.
    2. Tillsätt kokosen och rice crispies.
    3. Platta ut i en form.
    4. Smält blockchokladen i vattenbad och häll över.
    5. Låt svalna. Skär sedan i bitar. Sen är det mums fillibabba!
    6. Övrigt: Perfekt julgodis att njuta efter julbordet eller varför inte ge bort i julklapp till någon du tycker om.

    Liknande recept

    45 min
    1-10
    4.3
    30 min
    80
    2

    Kommentarer (3)

    smeand 14 december 2009

    Den som är på bilden har du ju inte gjort själv iaf! Ser precis ut som de man köper i affären... Beskrivning kan dessutom omöjligt ge det resultat som bilden visar.

    susannjohanson 21 december 2010

    D var lika lätta att göra som de var goda

    Helena0 20 december 2012

    De här receptet har jag använt sedan början av 90-talet kanongoda blir de!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben